Csalások Wikipédia- és Google-fiókokkal

feltöltés folyamatosan…

 

A Budai Vár-barlanghoz kötődő érdekcsoport a háromszori bírósági eltiltás ellenére a törvénysértéseket internetes és egyéb csalásokkal, védjegy-bitorlással és a szerzői jogok megsértésével tovább súlyosbítja. A Magyar Állam által kijelölt Vagyonkezelő hallgatólagos jóváhagyása mellett,  Füri András vezette Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság. A törvénysértés kiterjed a Google, a Facebook és a Wikipédia algoritmusaira is, magyar és angol oldalakon egyaránt.

Az érdekcsoport még a Budavári Labirintus közösségi oldalait is behekkelte a Google információs paneljeibe, több tízezer embert csoportosítva át az állami Drakula-bizniszhez. A biztonsági rést a Google Európai Központjában kizártnak tartották. A nyilvános és meglehetősen nyilvánvaló bizonyítékok elküldését követően csak annyit közöltek, ilyen még nem történt sem Magyarországon, sem az egész világon.

A csalásokban felhasználtak 4-5 Wikipédiás adminfiókot, illetve a visszaélésekben részt vett a Google legalább 1 vagy 2 alkalmazottja. A közösségi oldalak átjátszásához a két kör előre eltervezett, összehangolt munkájára volt szükség. Létrehozva egy olyan riasztó precedenst, amelynek révén a közösségi oldalak követőit tízezres bálákban adják-veszik. Részben a Google rendszerszintű biztonsági hibája, nagyobb részt azonban az önhatalmaskodó visszaélések és/vagy korrupció miatt.

A Google magyar alkalmazottja az egész Google nevében úgy nyilatkozott, hogy a korrupció mindennapos dolog, mindenki korrupt; mindenki azt ír a internetre, amit csak akar (sic!). Értsd akár a Google Search right side Information boxra is. Végül néhány heves és kioktató mondatban lesöpört, illetve felülírt három bírósági határozatot, valamint gyökeresen újra értelmezte a védjegy törvényt.

2018 őszi frissítés #6

Miközben az illegális budavári ördögi szemfényvesztéstől a nagy nyilvánosság előtt  a vagyonkezelő, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság és a kerületvezetés képmutató módon próbálja kimagyarázni magát, a Wikipédia néhány trollja (Pallerti és bűntársai), illetve a Google egyik magyar alkalmazottja (G. László/Károly) alaposan túltolják a már amúgy is nyilvánvaló törvénysértéseket. A csalás, illetve bűnsegédi magatartás már el hagyja nem csupán a törvény, de az értelem határait is, és pokoli zűrvarba torkollik (továbbiak hamarosan).

 

Várbarlang Wikipédia - csalás és pokoli zűrzavar
Várbarlang Wikipédia – csalás és pokoli zűrzavar

 

A Budavári Labirintus leplezetlen lenyúlása - Wikipédia
A Budavári Labirintus védjegy leplezetlen lenyúlása – Wikipédia

 

Várbarlang Wikipédia - a Pallertizmus
Várbarlang Wikipédia – a Pallertizmus

És hogy hova mutatnak a linkek? S egyáltalán, mi az ördög az a Pallertizmus?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Budai_V%C3%A1r-barlang >>>

Budavári Labirintus – kiállítások (magyar nyelven). © labirintus.eu. [2018. február 28-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2018. szeptember 23.)

* [http://labirintus.eu/a Budavári Labirintus hivatalos honlapja]{{Halott link|url=http://labirintus.eu/a |date=2018-11 }}

A Drakula biznisz strómanjai pedig – felső utasításra –  mindent megtettek, hogy eltüntessék a Mátyás-templom alól az ördög /Dracul/ budavári lábnyomát. 

Frissítés 2018.12.10.

A Google sem tétlenkedik.  A nevekkel kapcsolatos nyílt csalások mellett 1 év alatt a Budavári Labirintust ún. Google értékelését 4.5-ről 4.1-re nyomták le, a saját Budai Vár-barlang bizniszüket 3.3-ról 3.8-ra tornázták fel, amivel 2.5-3.5 pontos mutatványt rekordmagasságba strófolták fel. 

A tegnapi napon pedig a Budavári Labirintus – Labyrinth of Buda Castle átkerült a Drakula bizniszhez, vagyis a Budai Várbarlang Úri utcai  címére.

google-térkép-18.12.09.