Csalások Wikipédia- & Google-fiókokkal

Tekintettel arra, hogy az alábbiakkal kapcsolatosan két eljárás is folyamatban van, valamennyi terhelő adatot  egyelőre nem áll lehetőségünkben megosztani, de így is elegendő példa áll annak bemutatásra, hogy lesznek piti hamisításokból súlyos és precedens értékű köztörvényes bűncselekmények.

A Budai Vár-barlanghoz kötődő érdekcsoport a háromszori bírósági eltiltás ellenére a törvénysértéseket internetes és egyéb csalásokkal, védjegy-bitorlással és a szerzői jogok megsértésével tovább súlyosbítja. A Magyar Állam által kijelölt Vagyonkezelő hallgatólagos jóváhagyása mellett,  Füri András vezette Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság. A törvénysértés kiterjed a Google, a Facebook és a Wikipédia algoritmusaira is, magyar és angol oldalakon egyaránt.

Az érdekcsoport még a Budavári Labirintus közösségi oldalait is behekkelte a Google információs paneljeibe, több tízezer embert csoportosítva át az állami Drakula-bizniszhez. A biztonsági rést a Google Európai Központjában kizártnak tartották. A nyilvános és meglehetősen nyilvánvaló bizonyítékok elküldését követően csak annyit közöltek, ilyen még nem történt sem Magyarországon, sem az egész világon.

A csalásokban felhasználtak 4-5 Wikipédiás admin fiókot, illetve a visszaélésekben részt vett a Google legalább 1 vagy 2 alkalmazottja. A közösségi oldalak átjátszásához a két kör előre eltervezett, összehangolt munkájára volt szükség. Létrehozva egy olyan riasztó precedenst, amelynek révén a közösségi oldalak követőit tízezres bálákban adják-veszik. Részben a Google rendszerszintű biztonsági hibája, nagyobb részt azonban az önhatalmaskodó visszaélések és/vagy korrupció miatt.

A Google magyar alkalmazottja az egész Google nevében úgy nyilatkozott, hogy a korrupció mindennapos dolog és különben is mindenki korrupt; mindenki azt ír a internetre, amit csak akar (sic!). Értsd akár a Google Search right side Information boxra is. Végül néhány heves és kioktató mondatban lesöpört, illetve felülírt három bírósági határozatot, valamint gyökeresen újra értelmezte a védjegy törvényt (plusz a védjegyoltalomtól függetlenül is egynéhány polgári és büntetőjogi cikkelyt.)

2018 őszi frissítés #6

Miközben az illegális budavári ördögi mutatványtól a nagy nyilvánosság előtt  a vagyonkezelő Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság és a kerületvezetés képmutató módon próbálja kimagyarázni magát, a Wikipédia néhány trollja (Pallerti és társai), illetve a Google egyik magyar alkalmazottja (G. László/Károly) alaposan túltolják a már amúgy is nyilvánvaló törvénysértéseket. A csalás, illetve bűnsegédi magatartás már el hagyja nem csupán a törvény, de az értelem határait is, és pokoli zűrvarba torkollik (kapcsolodó: https://varbarlang.hu/budai-varbarlang-wikipedia/, továbbiak hamarosan).

Várbarlang Wikipédia - csalás és pokoli zűrzavar
Várbarlang Wikipédia – csalás és pokoli zűrzavar
A Budavári Labirintus leplezetlen lenyúlása - Wikipédia
A Budavári Labirintus védjegy leplezetlen lenyúlása – Wikipédia
Várbarlang Wikipédia - a Pallertizmus
Várbarlang Wikipédia – a Pallertizmus

hu.wikipedia.org/wiki/Budai_Vár-barlang

Budavári Labirintus – kiállítások (magyar nyelven). © labirintus.eu. [2018. február 28-i dátummal az eredetiből archiválva]. (Hozzáférés: 2018. szeptember 23.)

* [http://labirintus.eu/a Budavári Labirintus hivatalos honlapja]{{Halott link|url=http://labirintus.eu/a |date=2018-11 }}

Az állami Drakula biznisz kiszolgálói pedig mindent megtettek, hogy eltüntessék a Mátyás-templom alól az ördög, “Dracul” budavári lábnyomát. 

Frissítés 2018. 12. 10.

A Google helyi magyar alkalmazottja(i) sem tétlenkedik.  A nevekkel kapcsolatos nyílt csalások mellett 1 év alatt a Budavári Labirintust ún. Google értékelését 4.5-ről 4.1-re nyomták le, a saját Budai Vár-barlang bizniszüket (“Google My Business”) 3.3-ról 3.9-re tornázták fel, amivel 2.5-3.5 pontos mutatványt rekordmagasságba srófolták fel. 

A tegnapi napon pedig a Budavári Labirintus – Labyrinth of Buda Castle átkerült a Drakula bizniszhez, vagyis a Budai Vár-barlang Úri utcai  címére.

google-térkép-18.12.09.
Google-térkép-18.12.09.

Google My Business = Állami Drakula-biznisz

Korrupció és/vagy egy magyar (p)oligarcha-csoport kiszolgálása (“Google” László/Károly – sem a vezeték, sem a vezetők nevét nem adták ki). A nagy tech-cég 1-2 alkalmazottja térdre rogyott egy jelentéktelen helyi hatalmi csoportosulás előtt.

A Drakula Panoptikum Budavári Labirintus-ként visszaigazolása a Google-től
A Drakula Panoptikum Budavári Labirintus-ként visszaigazolása a Google-től

A magyar Google adminisztrátorok lazán átjátszották a Budavári érdekkörnek (Budai Várbarlang) a Budavári Labirintus védjegyét. Ezt letagadták, illetve a bizonyítékot törölték, például ezt is:

A Budavári Labirintus védjegy átjátszása
A Budavári Labirintus védjegy átjátszása


A Labyrinth of Buda Castle kiállításokba így került a Dracula
A Labyrinth of Buda Castle kiállításokba így került a Dracula

A Budavári Labirintus angol nevét, illetve Wikipédia tartalmát a magyar wikipédista Pallerti meghekkelte, majd a Google-kollégával a Labyrinth of Buda Castle-be beégették a Drakulát ( ez a csalás mellett történelemhamisítás). Az illegális Drakula-bizniszhez ráadásként hozzácsapták még a Budavári Labirintus Facebook csoportjait is.

A Budai Vár-barlang és az elcsalt Labyrinth of Buda Castle - Google

A Budai Várbarlang (Castle Cave of Buda) Google fordítása: Labyrinth of Buda Castle

A Budai Vár Barlang és az illegális állami Drakula-biznisz csalásai és a korábbi Budavári Labirintus elbitorlása

Budavári Labirintussal kapcsolatos csalások  –  hu.wikipedia.org,, Goggle My Business
Budavári Labirintussal kapcsolatos csalások – hu.wikipedia.org,, Goggle My Business