Csalások Wikipédia- & Google-fiókokkal

Friss

S ahogy a törvényben és az ítéletekben nem csupán a szóösszetétel szerint,  hanem a megtévesztésre alkalmas formákra is tekintettel: rövidülés, helyhatározós összetétel, kis és nagy betűk stb.


Tekintettel arra, hogy az alábbiakkal kapcsolatosan két eljárás is folyamatban van, valamennyi terhelő adatot  egyelőre nem áll lehetőségünkben megosztani, de így is elegendő példa áll annak bemutatására, hogyan lesznek piti hamisításokból súlyos és precedens értékű köztörvényes bűncselekmények.

A Budai Vár-barlanghoz kötődő érdekcsoport a háromszori bírósági eltiltás ellenére a törvénysértéseket internetes és egyéb csalásokkal, védjegy-bitorlással és a szerzői jogok megsértésével tovább súlyosbítja. A Magyar Állam által kijelölt vagyonkezelő, a Füri András vezette Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság hallgatólagos jóváhagyása mellett. A törvénysértés kiterjed a Google, a Facebook és a Wikipédia algoritmusaira is, magyar és angol oldalakon egyaránt.

Az érdekcsoport még a Budavári Labirintus közösségi oldalait is behekkelte a Google információs paneljeibe, több tízezer embert csoportosítva át az állami Drakula-bizniszhez. A biztonsági rést a Google Európai Központjában kizártnak tartották. A nyilvános és meglehetősen nyilvánvaló bizonyítékok elküldését követően csak annyit közöltek, ilyen még nem történt sem Magyarországon, sem az egész világon.

A Google alapcsalása - Budai Várbarlang Budavári Labirintusként való hivatalos visszaigazolása (név melletti kis pipa)
A Google alapcsalása – Budai Várbarlang Budavári Labirintusként való hivatalos visszaigazolása (név melletti kis pipa)
Csalások a Google-n és magyar Wikipédián

A csalásokban felhasználtak 4-5 Wikipédiás admin fiókot, illetve a visszaélésekben részt vett a Google legalább 1 vagy 2 alkalmazottja. A közösségi oldalak átjátszásához a két kör előre eltervezett, összehangolt munkájára volt szükség. Létrehozva egy olyan riasztó precedenst, amelynek révén a közösségi oldalak követőit tízezres bálákban adják-veszik. Részben a Google rendszerszintű biztonsági hibája, nagyobb részt azonban az önhatalmaskodó visszaélések és korrupció miatt.

A Google magyar alkalmazottja az egész Google nevében úgy nyilatkozott, hogy a korrupció mindennapos dolog és különben is mindenki korrupt; mindenki azt ír az internetre, amit csak akar (sic!). Értsd akár a Google Search right side Information boxra is. Végül néhány heves és kioktató mondatban lesöpört, illetve felülírt három bírósági határozatot, valamint gyökeresen újra értelmezte a védjegy törvényt (plusz a védjegyoltalomtól függetlenül is egynéhány polgári és büntetőjogi cikkelyt.)

2018 őszi frissítés #6

Miközben az illegális budavári ördögi mutatványtól a nagy nyilvánosság előtt  a vagyonkezelő Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság és a kerületvezetés képmutató módon próbálja kimagyarázni magát, a Wikipédia néhány trollja (Pallerti és társai), illetve a Google egyik magyar alkalmazottja (G. László/Károly) alaposan túltolják a már amúgy is nyilvánvaló törvénysértéseket. A csalás, illetve bűnsegédi magatartás már elhagyja nem csupán a törvény, de az értelem határait is, és pokoli zűrvarba torkollik. továbbiak hamarosan).

google hungarian empl fraud 1
google hungarian empl fraud 1
Várbarlang Wikipédia - csalás és pokoli zűrzavar
Várbarlang Wikipédia – csalás és pokoli zűrzavar
A Budavári Labirintus leplezetlen lenyúlása - Wikipédia
A Budavári Labirintus védjegy leplezetlen lenyúlása – Wikipédia
Várbarlang Wikipédia - a Pallertizmus
Várbarlang Wikipédia –laptörténet

Az állami Drakula biznisz kiszolgálói pedig mindent megtettek, hogy eltüntessék a Mátyás-templom alól az ördög, “Dracul” budavári lábnyomát. 

Frissítés 2018. 12. 10.

A Google helyi magyar alkalmazottja(i) sem tétlenkedik.  A nevekkel kapcsolatos nyílt csalások mellett 1 év alatt a Budavári Labirintus ún. Google értékelését 4.5-ről 4.1-re nyomták le, a saját Budai Vár-barlang bizniszüket (“Google My Business”) 3.3-ról 3.9-re tornázták fel, amivel a 2.5-3.5 pontos mutatványt rekordmagasságba srófolták fel. 

A tegnapi napon pedig a Budavári Labirintus – Labyrinth of Buda Castle átkerült a Drakula bizniszhez, vagyis a Budai Vár-barlang Úri utcai  címére.

google-térkép-18.12.09.
Google-térkép-18.12.09.

Google My Business = Állami Drakula-biznisz

Korrupció és/vagy egy magyar oligarcha-csoport kiszolgálása (“Google” László/Károly – sem a vezeték, sem a vezetők nevét nem adták ki). A nagy tech-cég 1-2 alkalmazottja térdre rogyott egy jelentéktelen helyi hatalmi csoportosulás előtt. Meg hát persze, az alkalmi előnyökért.

A magyar Google adminisztrátorok lazán átjátszották a Budavári érdekkörnek (Budai Várbarlang) a Budavári Labirintus védjegyét. Ezt letagadták, illetve a bizonyítékot még aznap törölték, például ezt is:

A Budavári Labirintus védjegy átjátszása
A Budavári Labirintus védjegy átjátszása


A Labyrinth of Buda Castle kiállításokba így került a Dracula
A Labyrinth of Buda Castle kiállításokba így került a Dracula

A Budavári Labirintus angol nevét, illetve Wikipédia tartalmát a magyar Wikipédista Pallerti meghekkelte, majd a Google-kollégával a Labyrinth of Buda Castle névhez beégették a Drakula-passzust ( ez csalás, kifejezetten a nyugati turisták félrevezetésére). Az illegális Drakula-bizniszhez ráadásként hozzácsapták még a Budavári Labirintus Facebook csoportjait is. (ld. film)

A Budai Vár-barlang és az elcsalt Labyrinth of Buda Castle - Google

A Budai Várbarlang (Castle Cave of Buda) Google fordítása: Labyrinth of Buda Castle

A Budai Vár Barlang és az illegális állami Drakula-biznisz csalásai és a korábbi Budavári Labirintus elbitorlása

Budavári Labirintussal kapcsolatos csalások (hu.wikipedia.org,, Goggle My Business...)
Budavári Labirintussal kapcsolatos csalások ( hu.wikipedia.org, Google My Business)

Kapcsolódó