Budavári Labirintus – Wikipédia

feltöltés és szerkesztés alatt

A MAGYAR WIKIPÉDIA LEGSÚLYOSABB KORRUPCIÓS BOTRÁNYA

A Budavári Labirintus - Wikipédia szócikkével való visszaélések és csalások

Tekintettel arra, hogy az alábbiakkal kapcsolatban eljárás van folyamatban, valamennyi adatot  egyelőre nem áll lehetőségünkben megosztani, de így is elegendő példa áll annak bemutatásra, hogy lesznek piti hamisításokból köztörvényes bűncselekmények.


A Budavári Labirintus kiállításainak portálja 1983-2011. A Budavári Labirintus régi portálképének feliratára hivatkozva nevezték  a Budai Vár-barlangot Budavári Labirintussá
A Budavári Labirintus kiállításainak portálja 1983-2011. A Budavári Labirintus régi portálképének feliratára hivatkozva nevezték a Budai Vár-barlangot Budavári Labirintussá
A Budai Vár-barlang Drakula Panoptikumának törvénysértései a Budavári Labirintus névvel és védjeggyel
A Duna-Ipoly Nemzeti Park vagyonkezelésében működő, Budai Várbarlang (Drakula) Panoptikum bejárata 2012-2019

S ahogy a törvényben és az ítéletekben, nem csupán a szóösszetétel szerint,  hanem a megtévesztésre alkalmas formákra is tekintettel rövidülés, helyhatározós összetétel, kis és nagy betűk stb.

Különös amíg TripAdvisor, Lonely Planet és mások be tudják tartani a törvényeket, addig a Wikipédiának valami miatt ez nem akaródzik.
Különös amíg TripAdvisorLonely Planet és mások be tudják tartani a törvényeket, addig a Wikipédiának valami miatt ez nem akaródzik

Budai Várbarlang nem tévesztendő össze a Budavári Labirintussal  -  zűrzavar Wikipedia hu
Budai Várbarlang nem tévesztendő össze a Budavári Labirintussal – zűrzavar Wikipedia hu

Gervai Péter Wikipédia állítólagos "alapító" és mérges magánszemély
Gervai Péter a magyar Wikipédia állítólagos “alapítója” és mérges magánszemély

A Gervai-keret

Ütős levél, nem? Vagy inkább botozós?

A levelet Erdélyi Gábor, az egykori Budavári Labirintus kft. művészeti vezetője, majd Művészeti Szervezet vezetője írta, ő azonban zárójelbe került, így a Gervai-csapás a védjegy-tulajdonost érte, aki ebben a minőségében szerepel a levélben, s nem ügyvédként.

Gervai a Wikimedia Magyarországi Egyesület címéről a megfelelő Ticket számmal írta, tehát hivatalosan. Randalírozik egy jó nagyot, aztán mérges magánszemélyként írja alá és levéltitokra hivatkozik. Vagyis dühkitöréseit úgy éli ki, hogy az – elképzelése szerint – ne kerülhessen nyilvánosságra. Levelének jogi relevanciája nincs, vagy téves, amikor a védjegyet a szerzői jogokkal összemossa. A hiányosságokat fenyegető hangnemével, durva lekezeléssel, arroganciával, megalázással, feudalista kegyúri attitűdjeivel; a pszichológiai értelemben az abúzus határárait átlépve (botozásra ítélt asszony) igyekszik pótolni.

Grin” Gervai Péter szerkesztése a Budavári Labirintus vitalapján

Grin Geravi Péter szerkesztése a Wikipédián 1
Gervai 2019. szeptember 28.

A Budavári Labirintus megjegyzését egy óra múlva törölték

Jegyzet 2019 12 02 013023

Gervai kéretlen és erőszakos levele és a már elbitorolt Budavári Labirintus (Wikipédia csalások PDF) vitalapjának a zárómegjegyzése a Gervai-keret. Ügyzárónak szánt szerkesztése a Budavári Labirintus lejáratásáról szól, ami a védjegy-ügyben teljesen inadekvát, és a lejárató passzust ráadásul már megcáfolták.

Gervai Péter a Wikipédia alapítójaként hirdeti magát. Részint többen kezdték, másrészt egy már meglévő dolog magyarországi bevezetése nem jelent originális alapító szerepet. Gervai a magyar Wikipédiát, illetve Wikimedia Egyesületet kvázi sajátjaként kezeli, örökös elnök: egy személyben eljárásra, aláírásra és banki tranzakciókra jogosult.

S ami a Gervai kereten belül van, az állandó trollkodás, manipuláció, blokklások, kizárások, amelyekben vezetőszerepe van egy Pallerti nevű szerkesztőnek, de a 2016 vagy 2017-es Goggle+ posztokban jelentőségét túlbecsülték.

Pallerti 1
Pallerti nevű szerkesztő igen találó angol önmegfogalmazása, és nagyon nem helyén való Józsa Attila-hivatkozása

További fontos részletek